τάβλι

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΓΚΙΟΥΛ

Το γκιούλ είναι μια παραλλαγή του φεύγα (μουλτεζίμ). Παίζεται με τον ίδιο τρόπο με την μοναδική διαφορά αν κάποιος παίκτης φέρει διπλές πρέπει να τις παίξει όλες μέχρι και τις εξάρες. Αν για κακή του τύχη δεν μπορεί να τις παίξει, τις συνεχίζει ο αντίπαλος. Το γκιούλ είναι ένα παιγνίδι που όλα κυλούν φυσιολογικά μέχρι τη στιγμή που μια διπλή μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, ανεξάρτητα ποιός από τους αντιπάλους θα την φέρει.

Το γκιούλ συνήθως δεν περιλαμβάνεται στις παρτίδες που παίζουν οι έλληνες παίκτες αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει κάποια δημοτικότητα σαν η πιο τυχερή και γρήγορη εκδοχή των παραλλαγών που παίζονται στο τάβλι.

Το γκίουλ είναι αγαπημένη παραλλαγή των πιο νέων παικτών καθώς οι πολλές ανατροπές του δίνουν συνεχώς καινούργιο ενδιαφέρον στο παιχνίδια Επίσης δίνει την ευκαιρία για νίκες και σε λιγότερο έμπειρους παίκτες, καθώς μια τυχερή διπλή μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ροή του παιχνιδιού.

ΓΚΙΟΥΛ - ΤΑΒΛΙ

Ο ιστοχώρος αυτός είναι αφιερωμένος στο πιο αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων, το τάβλι. Σε ότιδήποτε αφορά το τάβλι. Στις παραλλαγές των παιχνιδιών στο τάβλι. Στην επίδραση που ασκεί το τάβλι στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων και στην τέχνη. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΤΑΒΛΙ INFO.GR